Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Talar för sig själv


Inte längre

 

När jag var liten ville jag bli stor
det vill jag inte längre
när jag var liten nyfiken jag var
det är jag inte längre

När jag var liten tog du hand om mig
det gör du inte längre
när jag var liten trodde jag alla om gott
det gör jag inte längre

Nu när jag är stor saknar jag liten
förväntan den är borta
önskar att den kom tillbaka

så det fanns något att bejaka...

 




Fri vers (Fri form) av Christin Lederman VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2012-11-21 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP