Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, inte nu.


Jo, just nu.

Jag struntar i hur jobbet har varit idag, att du fick punka på hemvägen, att chefen sa att pengarna i löneförhandlingen inte räckte till dig men att du säkert kan få nåt nästa år, att Bosse tog åt sig äran av din utredning, att det var pölsa i matsalen idag, att du inte klarade att sluta röka ens den första dagen, att en knapp försvunnit på kavajen, att det rykte om kylaren när du startade, att du åter fått plocka bort grå ögonbrynshår, att du har gaser i magen, fått värk i vänster knä, hååållller på att bli förkyld, tappat dörrnycklarna, bitit av en kindtand och fortfarande oroar dig för att du har olika stora pungkulor.

Jag kan inte alltid tänka på dig.

Kom hit och knulla mig lugn.




Prosa av Elina Vacker
Läst 272 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-21 17:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett sådant erbjudande får vilken man som helst att ändra fokus och vilja få dig lugn!
2019-02-18

  Moa Martinsson
Ibland är ju det där lugnet det enda man vill ha.
2013-06-27

  Per Teofilusson
sedan kan man ju fråga sig varför den kvinnliga figuren i detta drama klarar av att närma sig den manliga figuren med ömhet och åtrå. Snärtig denna, påminner i feelingen lite om en trudelutt av Gals & Pals och en till brädden fylld coctail.
2013-01-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
perfekt, han skall absolut åtrå dig, i ur och skur
2012-12-10

  Lars Hedlin
Stilla hungern trots allt..........
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker