Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et dikt om kjærlighet


Hjertefølt

Ekte kjærlighet er oppriktig

I sine ord

I sine handlinger

Ekte kjærlighet er hjertefølt

- Varm og Inderlig

Ekte kjærlighet er oppriktig

I sine ord


- Og i sine handlinger




Fri vers av Nina.K
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-22 01:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Javisst, va fint!
2012-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Cool målning!
2012-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Med andra ord: den är SANN; baserad på sanningen.
En del tror att det existerar ett motsatsförhållande mellan kärlek och sanning. Sådana människor är vilseförda.
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K