Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter 10 dagars virus kommer plötsligt något positivt ut!


du får mig att lyfta

går framåt
ett par minuter i taget

stigen igensnöad

tänker på hur lätt det var
som barn
att hitta violintonerna
föra stråken mjukt
i takt med foten

tar ett djupt andetag

sänder en tacksamhetens
tanke till allt

som beskriver liv
rörelse i kropp och själ

glädjen kan aldrig
ta slut

det är bara att bygga på
musiken sången inuti
som får kroppen
att följa

det är en guldgruva
av sällan skådat slag




Fri vers av Kim VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-22 12:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Då när livet är mest ärligt
det är så jäkla begärligt
det är som en flygande duva
ätbart likt grönfruktig druva
hellre så än blott besvärligt
2012-12-29

  Lars Hedlin
Mycket vacker text som gillas!
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP