Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryper naken för dig

Naken
kryper jag
genom folkmassan

för dig

För att jag tror på dig
För att jag älskar dig

förnedrar mig
För dig

Naken

du tar mig i din famn
tröstar mig
tvättar mig ren från
förnedringen

Smeker mig trygg




Fri vers av helenita VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-22 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP