Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ordstudier..började med översättningar av själen och anden i Bibeln enl översättarnas insikter..slutade med över huvud taget..:)


om överhuvudtaget- whatsoever synonymer

överhuvudtaget:

allmänt sett..i stort sett..

på det hela taget..

i största allmänhet..

..alls..

for one second..

actually..to begin with..

possibly..once again..

on the whole..

completely..really..

totally..simply..

absolutely..

in the first place..

be further from..

even.. by no means..

at all..

of great importance..

altogether..

..whatsoever..




Övriga genrer av Tarantaran
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-22 17:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så många ord...en hel värld...och alla känns som hopp och fulla av fortsättning följer...varmt!
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran