Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et dikt


Skjøre - sterke - menneske

Jeg fikk et lite innblikk

I et annet menneskes liv

Gjennom en selvbiografi

En fasade som slo sprekker

Et liv levd

- Blant glitter og glamour

Et liv levd

Blant kongers venner

Et liv levd i ensomhet

Til tross for alle runt

De som forsvant

- Og de få som ble igjen

Et menneske som deg og meg

Skjørt

Sterkt

En historie som grep meg

Som ble i mitt hjerte


Jeg fikk et lite innblikk

I et annet menneskes liv

Gjennom en selvbiografi

En fasade som slo sprekker

Et liv levd

Skjørt

Sterkt

En historie som grep meg



- Som ble i mitt hjerte




Fri vers av Nina.K
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-22 22:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Många går å bär på en självbiografi, även jag, men den måste ju spegla det nya livet i Kristus för att jag skall finna mening i den...
2012-11-23

    ej medlem längre
Allt okej med denna dikt, dessutom är våra kusinspråk vackra att läsa. Det enda skulle vara att du börjar med "jag", tycker du skall ta bort "jag" och sen var det klart.

Och ha en galet bra kväll.
2012-11-22

  Tarantaran
Vissa historier berör oss..
som du lyckas göra med
din text..fin att läsa..!
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K