Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bursdagsdikt til min pappa


Gratulerer med dagen kjære pappa!

Natten er mørk

Men fuglene kvittrer

Som om det skulle vært

En sommernatt i Juli

Men det er November

- Snart Desember

Mitt sinn fylles med glede

Lys og glede

Over denne fredfulle natt

Jeg maler med farger

Klare og sterke

Et bilde til min pappa

Som fyller år i dag

Den beste pappa man kan ha

Kjære pappa

Dette diktet er til deg

Jeg vet du syntes jeg burde sove nå

- Tross alt er det natt

Kanskje ikke alltid like lett å forstå seg på

En liten kunstner som meg

Men jeg vet at selv om du ikke alltid forstår deg på meg

Så vet jeg at du er glad i meg akkurat slik jeg er

Og du skal vite at jeg er glad i deg også

At jeg setter pris på den du er

- For i mine øyne er du den beste pappa'n


Natten er mørk

Men fuglene kvittrer

Som om det skulle vært

En sommernatt i Juli

- Men det er November - og i dag er det din dag

Kjære pappa

Gratulerer med dagen!


<3




Fri vers av Nina.K
Läst 1424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-23 01:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Pappa är en skatt. fint diktat!
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K