Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtan den växer bara... har inte träffat mina söner på över två månader...


Jag såg min son idag...



Jag såg honom och han såg mig

Han gömde sig bakom hörnet,

utan att säga hej!



Aldrigmeraflerabarn!

(Gör så ont!)




Fri vers av BlåhäXa
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-02-15 15:28



Bookmark and Share


  Maggie
Bra beskrivning på vad man kan utsättas för som förälder, känslomässigt.. Kanon!
2006-02-28

  Gunwale VIP
ganska säkert sa han hej i sitt hjärta, men han kanske inte hörde det. Snart börjar han lyssna på sin själ...som hör allt... Så måste det väl vara ändå!
2006-02-17

  mb74
man kan bara gråta
2006-02-16

    Orm den gamle VIP
Åh vad hemskt! Tycker synd om dig! Kan inte föreställa mig hur det skulle kännas...
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa