Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristaller och glans

Har aldrig känt så starkt
För någon som du
Släpp dina bekymmer
och lyssna på mig nu

Hör mina ord
När jag skriker rakt ut
Vårt liv är för kort
Måste vårda var minut

Du var det bästa jag visste
Din himmel och din glans
Något så vackert
Aldrig någonsin fanns

Dina ögon som kristaller
Ditt hår var en vind
Som svepte mig bort
Och gjorde mig blind

För annat än himmel
Kristaller och glans
Finns ej att finna
Någon annan stans







Bunden vers av Erik.J
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-23 23:12



Bookmark and Share


  juuhanna
Åh, vad fint!
2012-12-21

  Osvalds_Dotter VIP
Så vackert skrivet!
Applåder!!!
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Erik.J
Erik.J