Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt!


Detta om gud (som det allmänt kallas)




så länge
du inte skriver om gud
som en subjektiv självklarhet
för dig ja, men min ser annorlunda ut
måhända
formlös
mer energi
vibration
styrande faktor
natur
moln
osynliga
men inte på näsan du mig beskriva
något jag ej har sett
som en med skägg
gloria
vad som du ser
ser jag icke
men kanske ändå vi delar
upplevelsen?









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-24 10:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet....
2012-11-25

    ej medlem längre
En hjälp i nöden väl beprövad,iaf för mig,förstår hur du menar i denna skrivelse.
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP