Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jul o dess stress


Julen närmar sig

Nu är snart Julafton här,
då ska vi ge varandra kramar både här och där.

Tänk om alla gav varandra uppskattning även andra dar,
då skulle vi må så mycket bättre och slippa alla bekymmer vi har.

Le och Ge "någon" du möter ett leende + en kram,
även om det är en som du inte känner och är en Sam eller Pam.

Lyckan strålar ur dennes ögon just då,
Han/ hon kanske aldrig har fått en Kram som fick honom/ henne att må såå..

Bra att han/ hon blir en Vän till dig för livet,
Man ska aldrig ta någon för givet.

Denna lycka som strålar ur oss alla i Juletider,
Ge den till dem som annars oxå lider.

Kom alla goá människor och indivder på denna Jord,
Ge en stor bamsekram till någon du möter idag som kan vara en Tord.

Jag ska t.om med förgylla dem med en gåva,
Vad den än nu må va!

Le och känn denna glädje o lycka inom dig,
Önskar alla här en fröjdefull Jul och jag säger: Hej Hej!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-24 12:25



Bookmark and Share


  Ljusletaren
En kram sitter bra året om och inte bara till jul ... bra ordat/kram
2012-11-28

  Lindha W Gustavsson
Kul rimmat, bravo!
2012-11-24

    ej medlem längre
God Jul!!
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP