Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I faktumets hjärta

 

Under ögonblickets slöja

i den skira gläntan,

lyfter en steglits

en ljum sommar

på sina svarta vingar

 

I lövens lugna hav

sjunger vällusten

ur faktumets hjärta

tick tickeli tickelitt.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-24 14:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns som en av de vackraste naturpoem jag läst...
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP