Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Urban Bäckström är en mycket hög potentat inom Svenskt Näringsliv .I P1 idag jämför han SAP:s ganska urvattnade förslag för att förhindra de VÄRSTA följderna av privatföretagens profitjakt inom sjukvård, äldrevård, skola och barnomsorg med Löntagarfondern


Urban Bäckström tar i så han nästan spricker !!!!

Snacka om ÖVERDRIFT ! Bäckström försöker nu med TVÄTTÄKTA ANTIKOMMUNISTPROPAGANDA av den värsta USA-modell, rena Mc Carthy-ismen (¤)! Ett riktigt lågvattenmärke är det och jag tror INTE att de svenska väljarna är så korkade så att de sväljer denna löjliga svada från honom, han snackar så vackert om "valfrihet" . t ex . Vilken jävla valfrihet ? Har de gamla i Riskbolagens Äldrevårdsenheter någon "valfrihet" när de får ligga i nedpissade blöjor hela nätterna pga att personalen har bantats ned till ett minimum för att VINSTEN ska bli så HÖG som möjligt ! Så de hinner inte med !
Har vi kunder någon verklig "valfrihet" när vi själva MÅSTE vara detektiver och själva klura ut att de PRIVATA apoteken har stora prisskillnader (på bl a mediciner)sinsemellan , plus att KÖERNA inte alls har blivit kortare !
Och jag VIDHÅLLER att det MÅSTE vara FEL när MILJARDER av SVENSKA SKATTEKRONOR hamnar i fickorna hos UTLÄNDSKA MILJONÄRER med konton i Lågskatteparadisen ! Är det också "valfrihet" ? Men det talar INTE Bäckström om........

(¤)= "Mc Carthy - ism": En USA-politiker vid namn Mc Carthy drog, på 1950-talet, igång en hetsjakt utan like , på vänstersympatisörer i USA, många dömdes , på väldigt lösa grunder, till långa fängelsestraff ...


------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-24 20:42



Bookmark and Share


  aol
det är för jäkligt bra skriftat Mats, den rätta och enda tanken är att satsa på alla människor då blir världen bra,
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska