Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Fyrverkerier i November

Lar meg absorberes av musikken

Tar steget lydløst inn i et univers

Der stjernene kan berøres

- Føles

Pulserende stjerner

Svulmende blomster langs skogkanten

Lilla trær og gullfarvede bær

Dufter av de nydeligste parfymer

Toner så vakre

Som silkepapir runt mitt kropp


- Rytmer sensuelle som en sommernatt

Langs tjernet står de

Fantasiblomstene i de flotteste farger

Et fyrverkeri av et univers

Der jeg befinner meg


Musikken tok meg dit

...




- Denne kalde november natt




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nina.K
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-25 05:14



Bookmark and Share


  Federico Romano
Förutom dikten så är bilden mycket bra..
2012-11-25

  Larz Gustafsson VIP
Ett av de underverk musik kan åstadkomma.
De som bara konsumerar musik som bakgrundsskval kan aldrig fatta detta. Eller njuta av det.
2012-11-25

  NiklasB
Mångbottnat , på ett för mig främmande språk, vackert!
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K