Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rose Garden



den ros talade
strupen blottad
någon övergrep
slaganfall förbjude
in i trädgården
vattnade meloner
dina restriktioner
sms
medelkaffelängder med saffran
ignorerade kunskaper
alla på rad
som en rosvägg
skuggsval
en sommar
en jord
ett löfte om otro
blev av
kontradiktion
ett löfte
ett svek
ett tal
röda blad










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-25 08:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om den här texten. Den talade med känslor.
2012-11-25

  Lars Hedlin
Applåderar denna vackra dikt......
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP