Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväntat födelsedagskalas

jag slits in i en bil
en till synes liten bil
väl där inne är det gigantiskt
som en galax som just svalt en planet
eller en tom arena där gladiatorerna precis blev färdiga
bilen är fylld med clowner
jag ser ränder och prickar
jag ser färger och smink
det far overkliga ting runt mitt huvud
clownen som äger bilen fyller år idag
överallt står stora skor parkerade
jag noterar rök längre bort
rökmaskinen är födelsedagsclownens favoritpresent
det går inte att urskilja några ord
bara ett sorl av glädje
och socialisering barnens hjältar emellan
hjältar som inte flyger
som inte tar sönder saker för att få en effekt
jag lägger mig på en soffa
dåsar bort i mig själv
vaknar till
i mitt hem
i mitt liv
igen




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-25 17:29



Bookmark and Share


  Doptera
fin resa.
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling