Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silver i din blick

 

Kommen ut ur dunklet

i saknadens glänta                    

lättar mina steg

i ljuset av din kärlek

 

Vid bäckens mynning

på sanningens bädd

glittrar silver i din blick

mig snar till mötes.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-25 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den är fin Peter - applåd..
2012-11-25

  annalena VIP
Så vacker..

2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP