Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan på ängen

Flickan stod där på ängen, hon grät

Jag ledde henne mot ljuset och lärde henne

Om livets vägar. Sedan när hon var en fullfjädrad kvinna

Så flög hon iväg och det var jag som stod på den mörka ängen och grät




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-25 19:23



Bookmark and Share


  helenita VIP
Sorgligt!
2012-12-02

  Lindha W Gustavsson
Du saknade henne!? Mycket vackert som vanligt ordat. Lindha
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten