Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
baserad på verklig händelse


En psykopat till



jag har ingen ånger, jag vet inte vad ånger är, vad menar du?

skulle jag ha någon form av känsla för utfallet i ett beslut jag tog? hur skulle det se ut?

hur skulle det kännas, vaddå kännas? du bara känner och känner










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-26 19:23



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Att inse sin galenskap, så läser jag och tror.
Första steget på rätt väg..
Till att göra om, göra rätt.

Att det är en verklige händelse
gör det hela mycket allvarligt
och bör tas på allvar, det hade jag försökt göra.
2012-12-06

  Lars Hedlin
Så skríker själen...
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP