Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt blod genom mig

 

Älskade!

svep din kärlek

runt mig,

nära

så nära

att jag känner

ditt blod

rusa genom mig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-26 20:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord föder intensiva känslor av närvaro.
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP