Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
höstdikt, skrevs tidigare i höstas :)


~svanesång~

Så kom den tiden
med rodnande äppelkinder
frasiga morgnar med frostklädda vidder

och det enda
som påminner om sommarens farväl

är skuren av svalor på drift mot himlen
och svanars avskedsvisa i moll
fylld av längtan efter solbadande dagar
vid vass där luften är varm

sången finner ett eko
bland miljonprogrammets slumrande hus
och ebbar ut i en tystnad så påtaglig och stum

jag vandrar vidare i tystnad
och välkomnar en ny årstid med öppet sinne




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-26 21:06



Bookmark and Share


  aol
underbart skaldat vännen,
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~