Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instrument Mord



zzz vispas ner på virvel trumman som skapar ett tryggt eko över hela rummet.
Tunga åtta takts slag på en cymbal som inte alls går ihop med vispen hörs i hörnet.
Två snabba slag från den lilla crashen får vispen att nå den totala tystnaden..
Cymbal slagen är fortfarande kvar, lägger man örat nära väggen kan man höra en svag fiol och en trumpet som blåser ut svaga men livliga toner.
Man kan höra en in vaggad Miles Davis tillsammans med tunga snabba andningar av oro från Mozart.
Cymbal slagen hörs men sen tystas dom svagt ner...
Likt en rundgång som aldrig hörts från förr så blir Miles likt Mozarts toner falska man hör plågan från Cymbalen som transformerades till ett livsfarligt elgitarr solo som plågar ut och skata tonas ner.
Kvar är ett farligt 8 takt slag på Cymbalen...




Fri vers (Fri form) av JesperutanH
Läst 154 gånger
Publicerad 2012-11-26 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH