Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag var 5 år......

När jag var 5 år
värvades jag
till Edmonton Oilers
i Kanada
NHL.
Övergångssumman
var gigantisk
en Pepsi
och ett paket Toy.
Första matchen
20 000 åskådare.
Gretzky hämtade
pucken i egen zon
jag fick en drömpassning
tittade upp
hittade Paul Coffey
stack i luckan
fick tillbaka pucken

nästan FRI!

Jag ryckte
och med full kraft
tryckte jag mig
förbi backarna,
och drog till med ett
stenhårt skott
i bortre krysset.
Målvakten helt chanslös,
20 000 vrålade ut
sin lycka.

Jag åkte mot
mittcirkeln.
Legenden Willy Lindström kom
och klappade om mig.

När domaren släppte
pucken igen
skrek morsan

att det var mat.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-26 23:39



Bookmark and Share


  HelenaW
Helt underbar! Tack!
2018-12-09

  mare VIP
Bra ;))
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP