Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Älskar franska i poesin.


Je te promets

Jag lovar dig att salta med min mun
Je te promets le sel au baiser de ma bouche

Jag lovar dig honung till min hand som berör dig
Je te promets le miel à ma main qui te touche

Jag lovar dig himlen ovanför din säng
Je te promets le ciel au dessus de ta couche

Blommor och spetsar så att dina nätter blir söta
Des fleurs et des dentelles pour que tes nuits soient douces

Jag lovar dig nyckeln till min själs hemligheter
Je te promets la clé des secrets de mon âme

Jag lovar dig livet från mitt skratt till mina tårar
Je te promets la vie de mes rires à mes larmes

 

 

Världens vackraste språk - franska!

 

Foto: Privat från tomt 




Fri vers av Tabac VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-04 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP