Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alltid vid den här tiden på året...


VM i självrannsakan 2023

Insiktsfullt försöker
mina tankar
dansa tango med mitt inre.

Världsmästerskapen
i självrannsakan
har börjat.

Ty, vintergatans
nationalsång spelas

på högsta volym.



Foto:Privat




Fri vers av Tabac VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-17 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP