Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Låt barnet inom dig leka.


Soldatten

Igår
lekte jag
och solen
datten.

Försökte
gömma mig
bakom
ett äppelträd
men solens
ljuva strålar
träffade mig

så jag blev

dattad.

 

Bild: Egentagen




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-14 08:03



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vackert :)
2023-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP