Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
November 2012


Farfar

Drömde du, om något särskilt?
medan det ännu var natt
låg jag vaken och stirrade på stjärnorna

Där bortom skorstenen
stod tiden still
Katten slickade sina sår
och vände tillbaka hem

I det månskenskalla mörkret
smektes garageuppfarten
av silkeslena istidshandskar
Farfar letade i facket efter skrapan
men tidigare än så
var jag inte nära nog att iaktta hans rörelser

Därför blev det natt.




Fri vers av Koikoi
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-27 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koikoi
Koikoi