Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Din blick beslöjar de varma känslor och den ömhet som jag vet finns inom dig.


För alltid älska dig i

 

Önskar att jag kunde

smeka bort

vemodet i dina ögon,

finna de ord

som kunde klarna

kärlekens distans

 

Låt mig vara

din morgon

och din ljusa dag 

för dig att finna

glädje i

 

Låt mig

forma mina händer

för dig

att tryggt vila i

och för alltid, alltid

älska dig i.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-27 17:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert
2012-12-01

    ej medlem längre
Du skriver underbar kärlekspoesi.
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP