Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta fläckar

Svarta fläckar mot vit bakgrund,
så känner vi väl alla ibland.

Du jobbar så hårt för att dölja det som gör dig till du
dina svarta fläckar.

Du önskar att du kunde tvätta bort dem
täcka över dem
skära bort dem
resa ifrån dem
-
men vad fan
du kan ju alltid dränka dem ett tag
Skall du med till Nef?

Björken då?
Tänk dig björken utan sina svarta fläckar!

Utan dina svarta fläckar
kommer du knappt synas i vår alltmer bleknande värld.
Du blir ett osynligt offer för de rovgiriga.
En slav under passa-in-maktens kommers.

Nej
skål för dina svarta fläckar!
Din själs troféer från alla livets utkämpade strider.





Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-27 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP