Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag var snickare



Dom säger att himlen kommer falla över oss
det finns inget man kan göra.
Jag tänker spika fast den så vi alla kan njuta flera dagar.


De råder bostads och plats kris.
Jag ska bygga en ekologisk raket som vi kan åka i
när bränslet tar slut kan vi paddla bland stjärnorna.


Du säger att det finns sprickor i vårt förhållande.
Älskling har du glömt jag är en snickare.
Låt mig limma fast det igen..





Fri vers (Fri form) av JesperutanH
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-27 21:44



Bookmark and Share


    jamming223
Fint skriven. Fascinerande hur väl du lyckats väva ihop den.
2012-11-28

  flygia
Positiv! Medryckande! Är du.
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH