Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig, fast egentligen hatar jag dig

Du tycker nog att jag är lat
Eller kanske skev
När jag skriver ner allt mitt hat
I ett kärleksbrev;

Jag älskar dig

Alla vackra tomma ord

Jag älskar att du älskar mig

Trots att 'älska dig' betyder självmord

Jag skräddarsyr luften jag andas
Och fräter sönder gamla sår
Nu när domedagen randas
Vill jag inte längre lämna spår

Älskling, jag önskar att jag orkade bry mig
Men kanske inte just i dag
Den där huvudvärken tyr sig
Som antiklimax innan samlag








Fri vers (Fri form) av Minea
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-27 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minea