Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev bara ner det första som kom ur mig.


Dialog

- "Hur länge har vi känt varandra nu?"
- "Vet inte, kanske ett år eller mer. Hur så?
- "Undrade bara..."
- "Varför är det så viktigt egentligen?"
- "För att du är så himla viktig. Så himla himla viktig för mig."
- "Om jag nu är så viktig; Varför är det då så viktigt att veta hur länge vi har känt varandra? Varför orkar du ens bry dig om en sådan småsak...?"
- "För att jag ska ha något att skryta om när nya människor pratar om dig. Så att de vet att det är jag som har känt dig längst av alla."
Du är tyst ett tag och svarar sedan medan du snörper med munnen;
- "Det har du ju inte. Jag har känt vissa en hel livstid, men dig har jag bara känt i ungefär ett år."
- "Men det känns ju som att vi har känt varandra i mer än en livstid... Jag har i alla fall känt dig så länge."
- "Ja, det är sant."




Prosa av Minea
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-12 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minea