Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarblå himlar

Klarblå himlar riktade mot mig
och jag ville dela dina andetag

En strimma ljus mellan mina fingertoppar
och jag ville dra dig nära
dra dig hitåt
dra dig in i mig

En horisont mot min mun
och jag känner kvällen dala

Öppnar mina ögonlock
och önskar att dina förblev
stängda
sovandes
vilandes

Jag vill omfamna landskapet
som bygger dig
Trycka det mot mig
försvinna in i det

Men klarblå himlar tittar himlandes
mot mig

Och horisonten finns ej åter




Fri vers (Fri form) av Minea
Läst 202 gånger
Publicerad 2014-06-11 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minea