Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked


Farväl du destruktiva
tanke
min falska trygghet

Du som stal
all min lycka
ro och frid

Farväl du destruktiva
tanke
min falska vän

Du som hungrigt borrat
dig in
i varje cell

Farväl,
nu har jag lämnat dig




Fri vers av sommarmoln
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-28 17:28



Bookmark and Share


  träsnidaren
Du utstrålar mycket styrka i din text här.
Nu är du redo att gå vidare!

2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln