Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett täcke av din saknad

 

Jag hittar mig under

ett täcke av din saknad

mitt hopp är din närvaro

som om vi älskar just då

 

Mina tankar söker

livet bortom styrkan

där ingen hand stöttar

när längtan gör mig yr

 

Fyll mitt tomma djup

lev mitt liv igen

gör mitt minne helt

vänd upp min existens.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-28 18:32



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Ängsligt/oro
Denna dikt ger

Du får själv försöka stå på egna ben

Kärleken kommer med styrkan den kommer att ge dig
2012-11-29

    ej medlem längre
fin Peter - jag applåderar..
2012-11-28

    ej medlem längre
Som en mycket vacker målning i mjuka skira färger.
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP