Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsliga vindar

De bruna löven faller våta och tyngda mot backen,
likt tårar från en kind.

Trädet viskar ett löfte att än en gång blomma i sommarvind.

Jag väntar och väntar och längtar och längtar
Efter dess smekande värme och den friska luft, som efter ett sommarregn.

Tiden går, människor kommer och går
Endast den djupaste kärlek består




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-28 23:40



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så vackert, så känsligt!!
2012-12-05

  Lindha W Gustavsson
Så vackaert ordat. Som vanligt kan jag med lätthet se det du skriver för min inre syn, och jag tror mig också veta hur du känner. Fin dikt!
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten