Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika fuck och dokumentation.

Kvinnor uppvisar
betydligt fler
personlighetstyper
än oss män,
därför kan man
kategorisera
in kvinnor

i flera fuck.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2012-11-29 04:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP