Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et lite dikt


Et par ord

Hånden beveger seg

Den skriver

Noen ord

På et hvitt stykke papir

Et par ord

Som blir til setninger

Til en liten historie

En del

Av en livshistorie

Et fragment

Den leses av noen

Ikke sikker på hvem


...

- Kanskje deg?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nina.K
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-29 09:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Akkurat!
2012-11-29

  Ulf D VIP
Texten och bilden öppnar upp en spännvidd av tankar. Det är den öppna frågan som blir ett par med bilden. Extra spännande är det att se himlens reflexer i glaset.
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K