Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möte med barn i Kambodja

ögon seende inåt
gravdjupt

mejslade ansikten
sorg

späda kroppar
trashankar

gyttja på spåret
under foten

blickar tittar upp
utforskar

vem är du främling
vithylt

hur kom du hit
väglöst

ge mig en bit mat
en skål ris

kläd mig i en ren dräkt
hjälp mig




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 275 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-29 22:55



Bookmark and Share


  Anna*
Berörande och stark <3
2012-12-01

  Eva Langrath VIP
en medkännande och dokumentär text som griper tag med sitt minimalistiska språk känns det som en filmsekvens.
2012-11-30

  Lars Hedlin
Berör mycket!
2012-11-30

  Anya VIP
En hel gripande dukumentär på några rader. skickligt!
2012-11-30

  Bibbi VIP
Griper tag.
2012-11-30

  Fredrik P. VIP
Ett seende och ett medkännande
som griper tag i mig. Starkt!
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington