Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig


Utan dig blir allt så tyst
jag blir tyst
mitt inre blir tyst
musiken slutar spela
färgerna blir dunkla
och det lurar vilddjur i alla skuggor
Jag vill inte ta tillfället i akt
och göra sånt som bara jag vill
Jag vill bara ligga här
ligga här
och vänta ut tiden
men här står jag
med händerna sorgsna vilande
längst mina slokande ben
läpparna
vet inte åt vilket håll de ska luta
mina tår spretar vilsna åt alla håll
för inget är som det ska
när du inte är här
när jag är
utan dig
Jag räknar dagar, timmar, sekunder
en oändlig väntan
Kom tillbaks
snart
Älskade




Fri vers av Bellissima
Läst 176 gånger
Publicerad 2013-01-03 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima