Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blankis under nyfallen snö olycksframkallande kombination


Hjärnslag

Jag längtat efter snö

men nu kunde jag lika gärna varit dö

Jag gick på den vita sköna snön

men den gled undan och visade isen

båda fötterna flög framåt

men resten av kroppen

föll bakåt och landade på knoppen.

Jag borde ha blivit skadad

men som ni ser

rimmar jag lika bra

som vissa av er.

 




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-30 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP