Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckelmakten



Du har en speciel plats

i mitt hjärta


Men vet du att

jag har en hemlig nyckel

till min hjärtans kammare

som bara jag kan öppna


När saknaden blir för stor

tar ja fram nyckel

och öppnar dörren

till mitt hjärtans vrå


Om det gör för ont

låser jag dörren

men du finns alltid där

jag släpper dig aldrig














Fri vers av maija tuori
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-30 17:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig hjärtemakt
2013-03-04

    ej medlem längre

Kiitos!

2012-12-04

  anits VIP
Vemodsvackert och gripande skaldat
2012-11-30

  Bibbi VIP
Underbar.
2012-11-30

  Ninananonia VIP
:) jättefin dikt nyckel...
2012-11-30

  aol
gripande vacker så öm skrift blev så berörd,
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori