Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten hyllningsdikt till er - underbara poetiska fina människor!


Poeter!

Poeter!

Lyft era glas!

Underbara människor

Kreativa människor

Skrivande

Levande


Underbara människor


Poeter!


- lyft era glas!


För ni är så underbara

- Mina medpoeter!





Fri vers (Spoken word/Slam) av Nina.K
Läst 356 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-11-30 18:47



Bookmark and Share


  Federico Romano
Mina glas är nere för tillfället, men lyfter dom imorgon.. Ciao..
2012-12-01

    ej medlem längre
love is the protest
2012-12-01

  Eva Langrath VIP
Härlig bild och ordkombination
2012-11-30

  Anders Håkansson
:-)
2012-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Tycker förresten mycket om den där bilden.
2012-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Right back at ya, girl.
2012-11-30

    ej medlem längre
Tack vi gläds nog över dina vackra ord....
2012-11-30

    ej medlem längre
bra, skrivande och levande. Leva. julmustigt och mackmyrigt höjs tillbaka
2012-11-30

    ej medlem längre
en märkvärdigt vacker blomma slår ut i november! tack...
2012-11-30

    ej medlem längre
Det är inte poeter som skriver på den här sidan. Det är människor i rymden.
2012-11-30

  prinscess VIP
tack för det
du med likaså
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K