Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påminnelse från en orolig

klockan grimaserar plågsamt åt dig
tiden måste ha en lön på ackord
för den jobbar så hastigt och så hårt
du tar in det illa grinandet i din själ
en ängel får ett nervryck i sitt ben
som distinkt sparkar omkull tidens slit
inom dig i ditt skal
ålderdom snart kyssa dig ska
pressa dina druvor
drick upp ditt vin
snarligen ska din självvalda berusning
bytas ut mot medicin




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 151 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-30 19:48



Bookmark and Share


  Nina.K
Tycker om detta dikt, du skriver rytmisk och fint - gillar, gillar!!
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling