Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Lars Gunnar Björklund



En idol har gått ur tiden
min ungdoms tv-personlighet

han var alltid mysig, skojig och kunnig

Lars-Gunnar Björklund

jag saknar dig!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Anders Nordlander VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-01 00:19



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Mysgubbar från en svunnen tid...
2012-12-05

  erkki
Instämmer! Jag ler när du karaktäriserar detta som en brandfackla. Har svårt att tänka mig att du får mothugg. Han var ju TV:s mysgubbe nr 1! Trevligt att du uppmärksammar hans bortgång här.
2012-12-05

    Tea Alex
Skäms över att behöva erkänna att jag inte ens vet vem han var? Jag beklagar din sorg.
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP