Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

celler

 

 

ont andas ut andas in

jag kan inte göra en människa
ens med celler

tillvaron andas in andas ut
krymper, växer

med den lilla handen pressad över hjärtat

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-01 01:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skaldat, men känns så sorgligt att läsa
2012-12-04

  Larra
så bra
2012-12-03

    ej medlem längre
Bra!
2012-12-01

  Ingela Svenson VIP
sorgligt på natten, så som ett litet barn
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP