Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit ligger sanningen

 

Djupt i nattens väsen

ger din eld mig kraft

att söka efter gränser

i de spår som lusten lagt                                     

 

Vit ligger sanningen

på mina läppars fukt

i kärlekshet förening

andas jag din luft.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-01 13:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin text Peter..
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP