Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äkta skyddsåtgärder

 

 

inte mycket äkta är va?

 

om inte ur ont

kommit

 

pärla

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-02 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri