Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag tar din hand

Och aldrig har jag funnit sådant
-majestätiskt lugn-

Men ibland känns det en aning avlägset
För att tystnaden överrumplar ensamhetens kall.
-Till det ensliga-

För nu tar jag din hand och aldrig någonsin har omgivningens
natur fenomen
kännts så påtaglig.
-Livets gång i ett handlag återkallar ingen fruktan-




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 161 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-02 21:31



Bookmark and Share


  Ljusletaren
En hand till alla ... bra/kram
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.